Başkan Yaşar muhtarlara bilgisayar hediye etti

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, halka daha kaliteli hizmet verebilmeleri için muhtarlara bilgisayar hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yemekte bir araya geldiği muhtarlara ihtiyaçlarına göre dizüstü ve masa üstü bilgisayarlarını verdi. Yenimahalle Belediyesi'nde düzenlenen programa Başkan Yaşar'ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Muhtarların yerel yönetimlerin yüzü olduğunu belirten Yaşar, muhtarlarla sık sık bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinlediklerini söyledi. Yaşar, ?Her mahalledeki sorunu en yakından bilen muhtarlarımızdır. Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız. Sorunları öğrenip birlikte çözüm üreterek Yenimahalle'ye hizmet üretmeye çalışıyoruz.? dedi.

Yenimahalle'de muhtarlar ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde çalıştıklarını kaydeden Yaşar, ?Yenimahalle Belediyesi yönetimi olarak 3 yılı geride bıraktık. Sadece vicdanlarınızı dinleyerek, devletin kaynaklarını doğru kullanırsanız hizmetlerinizle vatandaşın yüzünü güldürürsünüz. Yenimahalle Belediyesi borcu olmayan, çok sayıda kamu alanını vatandaşa kazandırmış bir belediyedir.? diye konuştu.

Yenimahalle'de muhtarlar ile belediye işbirliğinin güzel bir örneğinin yaşandığına dikkat çeken Yenimahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Ferhat Yürüdü ise ?Bizi bu yemekte bir araya getiren Başkan Yaşar'a muhtarlara verdiği değer ve hizmetleri için tüm muhtarlar adına teşekkür ediyorum.? dedi. Yürüdü, Yaşar'a muhtarlara yaptığı katkılardan dolayı bir de plaket verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber